2017-2018 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yedek Yerleştirme Sonuçları...
  12 Nisan 2017

2017-2018  akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği yedek öğrencilerin yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Yedekten atanan adayların en geç 14.04.2017, Cuma günü saat: 16.00'a kadar katılım/feragat bildiren dilekçelerini Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı Erasmus Koordinatörlüğü'ne getirmeleri gerekmektedir. Dilekçe ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarını kaybetmiş olacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır.

Öğrenim Hareketliliği Katılım Dilekçesi

Öğrenim Hareketliliği Vazgeçme Dilekçesi

Yerleştirilmiş tüm öğrenciler süreçle ilgili bilgilendirmeleri bu sayfa aracılığıyla takip sorumluluğundadır. Karşı kurumlara gönderilecek yerleştirme bilgilendirme e-postaları eş zamanlı olarak öğrenciye de gönderilecek olup öğrencilerin başvuru süreçleriyle ilgili karşı kurumdan kendilerine yapılacak bilgilendirme e-postasını beklemeleri gerekmektedir. Bu aşamada, ofis ilgili uzmanlarınca öğrenciler üniversitelerine göre gruplandırılarak başvuru belgelerini teslim etmek üzere randevu gün/saati duyurulacaktır. Başvuru dokümanlarıyla ilgili sunum site üzerinden yayınlanacak olup öğrencilerin incelemeleri beklenmektedir.