Anasayfa  /   Tüm Duyurular   /   Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır...
Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır... - 25.12.2017

2017 Proje Yılı Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği

Erasmus Programı kapsamında 2017 Proje Yılında Ders Verme Hareketliliğine katılmak isteyen Üniversitemiz Akademik Personeli için başvurular başlamıştır. Başvurular 25 Aralık 2017 - 15 Ocak 2018 tarihleri arasında alınacaktır.

2017 Proje yılı kapsamında tüm başvurular puanlarına göre sıralanarak tercihlere göre yerleştirme işlemi yapılacaktır. Her birimden en yüksek puana sahip ve daha önce faaliyetten faydalanmamış 1 personel asil 2 personel ise yedek olarak seçilecektir. Faaliyetten faydalanacak olan adaylara ayrılan bütçe nispetinde sayılarda değişiklik olabilir.

Hareketlilikten faydalanmaya hak kazanan adayların faaliyetlerini 01 Mayıs 2019 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir. Ancak hak kazanan adaylar karşı kurumdan aldıkları davet mektuplarını 01 Mayıs 2018 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne ibraz etmek zorundadırlar. Davet mektubunu ibraz etmeyen adaylar haklarını kaybedecek ve yerine yedek adaylar yerleştirilecektir.

Adayların başvurularını gerçekleştirmeden önce ERASMUS+ Ders Verme Hareketliliğe ilişkin bilgileri ve başvuru sürecini detaylı bir şekilde okuması gerekmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kontenjan listesi için tıklayınız.

Başvuru süreci ve önemli tarihler için tıklayınız.

Başvuru dosyasında bulunması gereken belgeler:

• Başvuru Formu (Online başvuru formu doldurulduktan sonra çıktısı alınacak.)
  • Ders Verme Puan Çizelgesi (İndirmek için tıklayınız)
  • Dil Belgesi Kopyası
  • Lisansüstü Eğitim Diploması ya da Denklik Belgesi (Lisansüstü eğitimini yurtdışında veya yurt içinde %100 yabancı dilde eğitim veren kurumlarda tamamlayanlar için)
  • Yabancı dilde ders verildiğini kanıtlayıcı belge (Yabancı dilde ders verdiği beyan edenler için)

NOT: Yukarıdaki belgelerden her hangi birinin eksik olması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır. Bir önceki akademik yılda hareketlilikten faydalanmaya hak kazanıp karşı kurumdan davet mektubu alan ancak mücbir sebebe dayanmadan hakkından vazgeçen adaylar, puan durumuna bakılmaksızın yerleştirme dışında tutulacaktır.

Başvuru tarihleri

Başvurular, bir dosya halinde, 15 Ocak 2018, Salı günü saat 17.00’a kadar ilgili Bölüm/Birim Erasmus Temsilcisine yapılacaktır.

Bölüm Erasmus Temsilcilerinin Dikkatine;

Bölüm/ Birim Erasmus Temsilcilerinin 16 Ocak 2018, Salı günü saat 17.00’a kadar kendilerinde toplanan başvuruları inceleyip aşağıda yer alan üst yazıyla ilgili Bölüm Başkanlıklarına iletmeleri gerekmektedir.

·         Bölüm Başkanlığı’na iletilecek üst yazı için tıklayınız.

ONLINE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ... (On-line başvuru sistemi 15 Ocak 2018 Pazartesi günü, saat 15.00’da kapanacaktır.)