2018-2019 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yedek Yerleştirme Sonuçları...
  12 Nisan 2018

2018-2019  akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği yedek öğrencilerin yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Yedekten atanan adayların en geç 16.04.2018, Pazartesi günü saat:16.00'a kadar katılım/feragat bildiren dilekçelerini Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı Erasmus Koordinatörlüğü'ne getirmeleri gerekmektedir. Dilekçe ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarını kaybetmiş olacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır.

Öğrenim Hareketliliği Katılım Dilekçesi

Öğrenim Hareketliliği Vazgeçme Dilekçesi

Süreç takvimi

13-16 Nisan 2018

Yedekten yerleşen öğrencilerden hak kazandıkları üniversiteye gidip gitmeyeceğine dair katılım/feragat dilekçesi alınır.

17 Nisan 2018 Salı

Nihai liste web sayfamızda ilan edilir.

Yerleştirilmiş tüm öğrenciler süreçle ilgili bilgilendirmeleri bu sayfa ve/veya e-posta adresleri aracılığıyla takip sorumluluğundadır.

Karşı kurumlara gönderilecek yerleştirme bilgilendirme e-postaları eş zamanlı olarak öğrenciye de gönderilecek olup öğrencilerin başvuru süreçleriyle ilgili karşı kurumdan kendilerine yapılacak bilgilendirme e-postasını beklemeleri gerekmektedir.

Bu aşamada, ofis ilgili uzmanlarınca öğrenciler üniversitelerine göre gruplandırılarak başvuru belgelerini teslim etmek üzere randevu gün/saati duyurulacaktır.