2019-2020 Erasmus+ Öğrenci öğrenim Hareketliliği nihai sonuçları...
  22 Nisan 2019

2019-2020  akademik yılı Erasmus+ Ogrenci Ogrenim Hareketliligi yedek katilim/feragat dilekceleri sonrasi ogrencilerin nihai yerlestirme sonuclari icin tiklayiniz.

Katilim bildiren tum ogrenciler surecle ilgili bilgilendirmeleri bu sayfa araciligiyla takip sorumlulugundadir. Karsi kurumlara gonderilecek yerlestirme bilgilendirme e-postalari es zamanli olarak ogrenciye de gonderilecek olup ogrencilerin basvuru surecleriyle ilgili karsi kurumdan kendilerine yapilacak bilgilendirme e-postasini beklemeleri gerekmektedir. Bu asamada, ofis ilgili uzmanlarinca ogrenciler universitelerine gore gruplandirilarak basvuru belgelerini teslim etmek uzere randevu gun/saati duyurulacaktir. Basvuru dokumanlariyla ilgili sunum site uzerinden yayinlanacak olup ogrencilerin incelemeleri beklenmektedir.

Bu listenin son halidir. Bu listenin sonrasinda yerlesim yerlerinin degistirilmesine yonelik talepler uygun olarak degerlendirilmeyecektir.

Koordinatorlugumuz, isbu bildirimden sonra tespit edilen ve basvuru sahiplerinin puanlamalarini etkileyebilecek bilgilerde eksiklik/yanlislik olmasi halinde duzeltme/guncelleme hakkini sakli tutar.