2018 ve 2019 Proje Yilları Erasmus+ Staj Hareketliliği Hak kazananlar listesi...
  10 Mayıs 2019

Üniversitemiz, 2018 ve 2019 Proje Yilları Erasmus+ Staj Hareketliliği ve  Erciyes Universitesi - Abdullah Gul Universitesi  - Nuh Naci Yazgan Universitesi- Sabanci Universitesi - Kayseri Sanayi Odasi ve Kayseri Ticaret Odasi'nin bulundugu konsorsiyum Kontenjanlari kapsaminda Ogrenci Staj Hareketliligi faaliyetinden faydalanmak uzere basvuruda bulunan ögrencilerden Koordinatörlüğümüze gelen davet mektupları ve dilekçeler neticesinde 68 öğrencinin staj hareketliliğinden faydalanması onaylanmıştır.

Hareketliliği onaylanan öğrenciler listesi icin tiklayiniz.

Davet mektubu getirdiği halde listede olmayan öğrenciler 14 Mayıs 2019 Salı günü saat 16.00'a kadar koordinatörlüğümüze bir itiraz dilekçesi ile başvurabilirler.

Yedek olarak belirtilen ve hak kazanan adaylarin en gec 16.05.2019, Perşembe gunu saat: 16.00'a kadar katılım dilekçelerini ya da feragat bildiren dilekçelerini Dış İliskiler Ofisi Baskanlığı Erasmus Koordinatörlüğü'ne getirmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar dilekçe ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgecmis sayılacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır.