Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları...
  07 Nisan 2017

2017-2018  akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği Katılım Dilekçesi

Öğrenim Hareketliliği Vazgeçme Dilekçesi

Hak kazanan adayların en geç 11.04.2017, Salı günü saat: 16.00'a kadar katılım/feragat bildiren dilekçelerini Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı Erasmus Koordinatörlüğü'ne getirmeleri gerekmektedir. Dilekçe ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır.

AÇIKLAMALAR

Öğrencilerin tercih sıralamasına göre toplam 288  öğrenci yerleştirilmiştir. Bu rakam planlanan yerleştirme sayısının yaklaşık 1,5  katıdır.

Her akademik yıl olduğu gibi, hareketliliğin yapılacağı akademik yıldan önce yapılan seçim/yerleştirme için, Ulusal Ajans tarafından üniversitemize yapılacak olan bütçe tahsisatının Haziran-Temmuz aylarında belli olacağı beklenmektedir.

Tahsis edilen bütçe miktarı doğrultusunda hibeli gönderilecek öğrenci sayısında azaltma yapılması gerekebilir.  Azaltma, en düşük puandan yükseğe doğru yapılacaktır.

Sayının yüksek olması nedeniyle kontenjan boş olsa dahi öğrencimizin yerleştirildiği üniversite dışında başka bir tercihine değişiklik yapılması yönündeki talepleri onaylanmayacaktır.

Yedek belirtilen adaylar, asil olarak yerleşen öğrencilerin 11 Nisan 2017 tarihine kadar feragat etmesi halinde, puan durumları ve tercih sırası gözetilerek yerleştirilebileceklerdir.

SÜREÇ TAKVİMİ

10-11 Nisan 2017

Asil olarak yerleşen öğrencilerden hak kazandıkları üniversiteye gidip gitmeyeceğine dair katılım/feragat dilekçesi alınır.

12 Nisan 2017

Yedekten yerleşen öğrencilerin listesi web sayfamızda ilan edilir.

13-14 Nisan 2017

Yedekten yerleşen öğrencilerden hak kazandıkları üniversiteye gidip gitmeyeceğine dair katılım/feragat dilekçesi alınır.

17 Nisan 2017 Pazartesi

Nihai liste web sayfamızda ilan edilir.

Gitmeye hak kazanan öğrencilere yönelik olarak evrak süreçleri hakkında duyurular web sitemiz üzerinden yapılacaktır. Hak kazanan öğrenciler duyurularımızı takip sorumluluğundadır.