2011-2012 Bahar Dönemi Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği'nden Faydalanacak Öğrencilerin Evrak Teslimi Hakkında...
  23 Eylül 2011

2011-2012 Bahar Dönemi Erasmus Öğrencilerinin dikkatine;

2011-2012 akademik yılında Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği?nden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerimizin gerekli başvuru evraklarını aşağıdaki listede belirtilen tarihe kadar Uluslararası Ofis?e teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru evrakları ve Erasmus süreci hakkında bilgi edinmek için lütfen ErÜ Erasmus Öğrenci Bildirisi?ni okuyunuz.

Gidilecek üniversitelerin son başvuru tarihlerine göre üniversiteler farklı gruba ayrılmış ve her bir grup için farklı bir son başvuru tarihi belirlenmiştir. Üniversitelerin üzerine tıkladığınızda ilgili web sayfalarına yönlendirileceksiniz. Web sayfalarını inceleyip, okumanız ve detaylı bir şekilde aramanız, başvuru esnasında yaşanabilecek muhtemel sorunların en aza indirilmesine yardımcı olacaktır.

Son Başvuru Tarihleri

Bahar dönemi Erasmus öğrencilerinin listesi ve alacakları hibe miktarları

Uluslararası Ofis Başkanlığı?na teslim edilmesi gereken belgeler

Önemli Not: Aşağıdaki ilk 3 belge, gideceğiniz üniversiteye başvuru dosyanız olarak gönderilecek belgelerdir. Gideceğiniz üniversitenin web sayfasını inceleyip Application Form (ve/veya ekleri) ve Learning Agreement?ı gideceğiniz kurumun sayfasından indirip doldurunuz.  Application Form ve Learning Agreement gideceğiniz kurumun web sayfasında bulunmuyorsa, aşağıda formun üstüne tıklayarak indirebilirsiniz.

1

Application Form ve varsa ekleri (konaklama formu, cv, niyet mektubu): (Lütfen yukarıdaki önemli notu okuyunuz.) Öğrenci tarafından 3 adet hazırlanır.
Öğrencinin misafir olacağı kuruma yapacağı Erasmus öğrenci başvuru formudur. Konaklama formu, cv, niyet mektubu gibi ekler gidilecek kuruma bağlı olarak öğrenciden istenebilir.

2

Learning Agreement (Öğrenim Anlaşması): (Lütfen yukarıdaki önemli notu okuyunuz.) Öğrenci ve ilgili bölüm Erasmus temsilcisi tarafından 3 adet hazırlanır. Öğrenci imzalar, bölüm Erasmus temsilcisine imzalatır; Erasmus Kurum Koordinatörü tarafından imzalanması için Uluslararası Ofis?e teslim eder.
Öğrencinin misafir olacağı kurumda alacağı dersleri ve ects kredilerini içeren belgedir. Öğrenci, evsahibi kurum ve misafir olunacak kurumun ıslak imzaları ve mühürler olmalıdır.

3

İngilizce Transkript (Not Dökümü): Öğrenci, biriminin öğrenci işlerinden 2 adet alır.

4

Akademik Tanınma Formu: Öğrenci ve ilgili bölüm Erasmus temsilcisi tarafından 3 adet hazırlanır. Öğrenci imzalar, bölüm Erasmus temsilcisine imzalatır; Erasmus Kurum Koordinatörü tarafından imzalanması için Uluslararası Ofis?e teslim eder.
Öğrencinin kendi kurumunda alacağı derslere karşılık misafir olacağı kurumda alacağı derslerin denkliğini ve kredilerini gösteren belgedir. Öğrencinin, bölüm Erasmus temsilcisinin ve kurum koordinatörünün ıslak imzaları ve mühürler olmalıdır.