2011-2012 Bahar Dönemi Erasmus Yoğun Dil Kursu başvuruları açılmıştır...
  25 Nisan 2011

Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca dışındaki diller için Erasmus Yoğun Dil Kursları (EYDK) düzenlenmektedir. Kurs süresi 2 - 6 hafta aralığında olup en az 60 ders saati içerir.  Başlangıç veya orta düzeyde düzenlenen bu kurslara Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği için seçilmiş öğrenim ve staj öğrencileri katılabilmektedir. EYDK için yurtdışında geçirilen süre öğrencinin toplam Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği süresine dahil edilir ve söz konusu süre için gidilen ülke için öngörülen standart aylık hibe ödenir. EYDK almak isteyen öğrenciler, gidecekleri ülkede EYDK düzenleyen kurumlar arasından tercih ettikleri kuruma olan başvurularını, Uluslararası Ofis aracılığıyla yaparlar. Kurs düzenleyen kurumlar başvuruları değerlendirirler ve sonucu e-mail yoluyla bildirirler.

Bu kursa katılmak isteyen öğrencilerin, gidecekleri ülkede kurs düzenleyen kurumlar arasından tercih yapmaları, aşağıda yer alan Erasmus Yoğun Dil Kursu başvuru formunu doldurmaları ve e-posta yoluyla en geç 19 Ekim 2011 Salı günü saat 17.00?ye kadar gidecekleri ülkeye bağlı olarak Pınar Öztaşkın?a psahin@erciyes.edu.tr veya Nurdan Yıldız?a nyildiz@erciyes.edu.tr göndermeleri gerekmektedir.

Kurs düzenleyen kurumlar ve kurs hakkında bilgi: http://ec.europa.eu/education/erasmus/doc1300_en.htm

Erasmus Yoğun Dil Kursu Başvuru Formu için tıklayınız.

EYDK Son Başvuru Tarihleri: Bahar Dönemi gidecek öğrenciler için 19 Ekim 2011