Almanca Dil Kursu Hakkında...
  08 Nisan 2011

Erciyes Üniversitesi, Uluslararası Ofis Başkanlığı tarafından 2011-2012 Erasmus Öğrencileri için düzenlenecek olan Almanca Dil Kursuna katılacağını beyan eden adayların 22 Nisan 2011 tarihine kadar 80 TL?yi ileri bir tarihte bildirilecek olan hesap numarasına yatırmaları ve dekontları en geç 24 Nisan 2011 Pazar günü kursa gelirken yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Havale işlemini ?Almanca Dil Kursu? adı ile gerçekleştirmeniz ve isim & soyisim belirtmeniz rica olunur.

Kurs 16 Nisan Cumartesi günü başlayacak olup, dersler Cumartesi-Pazar saat 14:00-18:00 saatleri arasında Mediko Sosyal binasında bulunan Uluslararası Ofis Yabancı Uyruklu Öğrenciler Bürosu?nda yapılacaktır. Ayrıca kursa katılacak öğrencilerin kursa gelmeden önce kampüs alanındaki "Salih Fotokopi"den "Passwort Deutsch - 1" isimli kitabı satın alarak derse gelmeleri rica olunur. Kurs detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kurs Listesi için tıklayınız
Kurs Programı için tıklayınız