İlan Başlığı: 2009-2010 Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketliliği?ne ilişkin olarak açılan 1 adet kontenjan için seçim sonuçları...
  20 Eylül 2010

2009-2010 Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketliliği'ne ilişkin olarak açılan 1 adet ek kontenjandan faydalanmaya hak kazanan ve aşağıda bilgileri bulunan akademik personelin aşağıdaki belgeleri bir dosya halinde 25 Eylül 2010 tarihine kadar Uluslararası Ofis Başkanlığı'na teslim etmesi gerekmektedir.

Adı-Soyadı

Birimi

Puanı

Gideceği Kurum/Ülke

Başvuru Şekli

Doç.Dr. Levent Önal

Uluslararası Ofis

159

KarlMayer Academy

Ek Kontenjan

25 Eyül  2010 tarihine kadar Uluslararası Ofis Başkanlığı?na teslim edilmesi gereken katılım belgeleri

1

Eğitim Programı: Akademik/idari personelin karşı üniversitede kaldığı süre içerisinde gerçekleştireceği ve karşı üniversite ile mutabık kaldığı plandır. Personel bu planı doldurduktan sonra son sayfadaki imza kısmını imzalar, bağlı bulunduğu bölümün Erasmus temsilcisine ve karşı üniversitenin Erasmus temsilcisine imzalatır; belgedeki üç imza da tamamlandıktan sonra, belgenin aslını Kurum Erasmus Koordinatörümüz tarafından imzalanmak üzere Uluslararası Ofis Başkanlığı?na teslim eder.

2

Davet Mektubu (kopyası): Akademik/idari personelin hangi tarihler arasında davet edildiğini gösteren, karşı üniversite tarafından hazırlanarak gönderilen davet mektubudur. Personel, davet mektubunu karşı üniversiteden eğitim programını imzalattıktan sonra talep eder, mektubun takibi kendisine aittir. Davet mektubunun bir kopyasını Uluslararası Ofis Başkanlığı?na teslim eder.

3

Eğitim Alma Hareketliliği Bilgi Formu

4

Eğitim Alma Hareketliliği Sözleşmesi (2 nüsha): Personelin, belgeler ve işlemler tamamlandıktan sonra Halkbank veya Ziraat Bankası?ndan vadesiz EURO hesabı açtırması, hesap bilgilerini de Eğitim Alma Hareketliliği Sözleşmesi?nde bildirmesi gerekmektedir.

5

İsim Bildiren Resmi Görevlendirme Yazısı: Akademik/idari personelin eğitim alma hareketliliğinden yararlanacağına ve hangi tarihler arasında izinli sayılacağına dair bağlı bulunduğu dekanlık / müdürlükten alacağı resmi görevlendirme yazısıdır.

6

Uçak/Tren/Otobüs Rezervasyon Belgesi veya Bilet Fotokopisi:Biletin ücretini içeren uçak/tren/otobüs rezervasyon belgesi veya bilet fotokopisi Uluslararası Ofis?e teslim edilmelidir. Eğitim Alma Hareketliliği Sözleşmesi?ne yazılacak miktarda bu belgelerdeki ücret beyanı esas alınacaktır.

Not:

Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketliliğinden faydalanacak personel, bu hakkını ilgili akademik yıl içerisinde (1 Haziran 2009 ? 30 Eylül 2010) kullanmalıdır, hakkını bir başka/sonraki akademik yıla devredemez.

Yukarıdaki belgeler doldurulurken ihtiyaç duyacağınız kodlar ve gideceğiniz kuruma ait iletişim bilgileri:

Vizeye başvurmadan önce Uluslararası Ofis Başkanlığı?ndan alınacak belge

1

Confirmation Letter: Akademik/idari personel, vize alması gerekiyorsa, karşı üniversiteden gelen davet mektubunun bir kopyasını Uluslararası Ofis Başkanlığı?na teslim ederek Teyit Belgesi?ni (Confirmation Letter) talep eder. Bu belge vize alabilmek için gereklidir.

Dönüşte Uluslararası Ofis Başkanlığı?na teslim edilmesi gereken belgeler

1

Certificate of Attendance (Katılım Sertifikası): Akademik/idari personel, karşı üniversiteden ayrılmadan önce orada faaliyette bulunduğu tarihleri (5 gün olmalıdır) ve yaptığı eğitsel faaliyeti gösterir bir Katılım Sertifikası (ıslak imzalı ve mühürlü orijinal belge olmalıdır) almalıdır.

2

Kullanılan Uçak/Tren/Otobüs Bilet(lerinin) Asılları: E-biletlerin çıktıları bilet aslı olarak değerlendirilmemektedir.

3

Uçak Biniş KartlarınınAsılları