2010-2011 Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği?nden faydalanacak öğrencilerin dikkatine...
  24 Temmuz 2010

?Uluslararası Ofis Başkanlığına Teslim Edilmesi Gereken Belgeler? başlıklı listede Ek-1 Öğrenci Bilgi Formu ve Ek-5 Öğrenci ile Üniversite arasındaki Sözleşme belgeleri, siz öğrencilerin erişimine hazır hale getirilmiştir. Söz konusu bu iki belgenin dışında Uluslararası Ofis?e teslim etmeniz gereken diğer evrakları da yine aynı listeden kontrol edip eksik olanları Ek-1 ve Ek-5 ile birlikte, yurtdışına çıkmadan önce Uluslararası Ofis Başkanlığı?na teslim etmeniz önemle rica olunur.

Her iki belgenin de elektronik ortamda doldurulması zorunlu olup, bu belgeleri doldururken ihtiyaç duyacağınız Iso Dil Kodları, Ders Alan Kodları ile Erasmus Kurum Kodlarının listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.