2014-2015 Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları...
  26 Mart 2014

2014-2015 Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

Başvuran öğrenciler, GANO ve İngilizce dil puanlarının ortalaması alınarak tercihleri doğrultusunda anlaşmalı olduğumuz üniversitelere yerleştirilmişlerdir. Yerleştirme yapılırken İngilizce dil puanı 50’nin altında olan öğrenciler değerlendirmeye alınmamıştır. Ancak 50 puanın altında alan Rus Dili ve Edebiyatı öğrencileri, karşı kurumlarda Rusça eğitim alacakları için 50 puan barajı dikkate alınmadan yerleştirilmişlerdir.

Faaliyetten faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin bu hakları kullanıp kullanmayacaklarını 28 Mart 2014 Cuma günü saat 17.00’a kadar Katılım ya da Feragat dilekçesi ile Uluslararası Ofis Başkanlığına bildirmeleri gerekmektedir.  Bu tarihe kadar dilekçe getirmeyen öğrenciler, kazandıkları hakkı kaybedeceklerdir.

Haklarından feragat eden öğrenciler olması durumunda, Yedek olarak ilan edilen öğrenciler için 31 Mart 2014 tarihinde yeniden yerleştirme yapılacak ve liste buradan ilan edilecektir.

2014-2015 2014-2015 Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Katılım Dilekçesi için tıklayınız

Feragat Dilekçesi için tıklayınız

Güncel duyuru ve haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.  www.facebook.com/erciyeserasmus