2014-2015 Erasmus Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları...
  29 Mayıs 2014

Faaliyetten faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin bu hakları kullanıp kullanmayacaklarını 30 Mayıs 2014 Cuma günü saat 17.00’a kadar Katılım ya da Feragat dilekçesi ile Dış İşleri Ofis Başkanlığına bildirmeleri gerekmektedir.  Bu tarihe kadar dilekçe getirmeyen öğrenciler, kazandıkları hakkı kaybedeceklerdir.

Açıklanan listeye itiraz da bulunmak isteyen öğrencilerin 30 Mayıs 2014 Cuma günü saat 17:00'a kadar itirazlarını bir dilekçe ile Dış İlişkiler Ofisine iletmeleri gerekmektedir.

2014-2015 Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Katılım Dilekçesi için tıklayınız

Feragat Dilekçesi için tıklayınız

Güncel duyuru ve haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.  www.facebook.com/erciyeserasmus