2014-2015 Erasmus Staj Hareketliliği Sonuçları...
  09 Nisan 2015
2014-2015 akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Hak kazanan adayların en geç 15.04.2015, Çarşamba günü saat: 16.00'a kadar katılım bildiren dilekçelerini Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı Erasmus Koordinatörlüğü'ne getirmeleri gerekmektedir. Dilekçe ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve yerlerine yedek listeden yerleştirme yapılacaktır.

Asil listede hak kazanıp katılım dilekçesi getiren adayların davet mektuplarını en geç 1 Mayıs 2015 Cuma günü saat: 16.00'a kadar getirmeleri gerekmektedir. Davet mektubu getiremeyen asil adaylar haklarını kaybedeceklerdir. Asil listede yer alan adaylardan davet mektubu gelmemesi durumunda, yerlerine yerleştirilecek yedek listedeki adaylar ise 8 Mayıs 2015 Cuma günü saat: 16.00'a kadar davet mektuplarını getirdikleri takdirde boş kalan kontenjanlara tüm yedek öğrenciler fakülte gözetmeksizin puan sıralamasına tabi tutularak boş kalan kontenjan kadar yerleştirilecektir. Yedek adaylar davet mektuplarıyla beraber katılım dilekçelerini de teslim etmelidirler.