Vize Sonrası İşlemler...
  14 Ağustos 2015

Vize Aldıktan Sonraki İşlemler

Erasmus Öğrenim Hareketliliği ile güz döneminde gidecek öğrencilerin vize aldıktan sonra Dış İlişkiler Ofisi / Erasmus Koordinatörlüğü'ne teslim etmesi gereken belgeler:

Pasaportun ve vizenizin kopyası (1 adet) – okunaklı olmalı

Öğrenci bilgi formu (1 adet) – elektronik ortamda doldurulmalı

Üniversite ile öğrenci arasındaki sözleşme (1 adet) – elektronik ortamda doldurulmalı, belirtilen hesap Euro hesabı olmalı ve sizin adınıza olmalıdırAncak ortak hesap isehem sizin adınız hem de diğer kişinin adı sözleşmede mutlaka yer almalı ve ortak hesap olduğu belirtilmelidir.)

Sağlık sigortası kopyası – Vize için yaptırdığınız sağlık sigortanızın bir kopyası. Yeşil pasaportu olan ve vize olmayacak öğrencilerin de sağlık sigortası yaptırması ve kopyasını bana teslim etmesi gerekmektedir.

Bölüm Erasmus Temsilcisine yurt dışına gideceğinizi bildiren dilekçe (2 adet) – bu dilekçe bölüm Erasmus temsilcisine imzalatılmalı, biri bölüme diğeri ise Dış İlişkiler Ofisi'ne bırakılmalı

Not: İlgili formlara http://erasmus.erciyes.edu.tr/ustmenu1.asp?id=44&sid=44 linkinden ulaşabilirsiniz.