Erasmus+ Staj Hareketliliği Hakkında Önemli Duyuru...
  22 Şubat 2016
Bu duyuruyu Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği hakkındaki eksik/yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için yazmaktayız.
Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği'ne aşağıdaki sebeplerden başvuru yapılabilinir;

1- Öğrenim hayatı boyunca staj yapması zorunlu olan öğrenci zorunlu stajı olarak bu hareketlilikten faydalanabilir. Örnek olarak; bilgisayar mühendisliği öğrencisi zorunlu stajlarını bu kapsamda yapabilir.
2- Zorunlu stajlarını bitirmiş öğrenci isterse mesleki gelişimi için bu hareketliliğe başvurabilir. Örnek olarak; 2 zorunlu stajını tamamlamış mühendislik fakültesi öğrencisi gönüllü olarak mesleki gelişimi için bir staj daha yapabilir. Bu stajını diploma ekinde gösterebilir.
3- Staj yükümlülüğü olmayan öğrenci isterse mesleki gelişimi için bu hareketliliğe başvurabilir. Örnek olarak; ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisi staj zorunluluğu olmadığı halde, kendi alanında mesleki becerisini artırmak için staj hareketliliğinden yararlanabilir. Bu stajını diploma ekinde gösterebilir.

Yukarıdaki maddeler gözönüne alındığında seçim kriterlerini sağlayan bütün öğrencilerimiz Erasmus+ Staj Hareketliliğine başvurabilir.

Son online başvuru tarihi: 26 Şubat 2016 Cuma saat:12.00 (Öğle vakti)

Staj Hareketliliği duyuru linki aşağıdadır:

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

Bilgi için:
Tel: 10081 / 811 (Mehmet Tanç)