Erasmus Yabancı Dil / Nihai Puan Durumları ve Süreç Takvimi
  10 Mart 2016

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Erasmus kapsamında yapılan İngilizce sınav sonuçları için tıklayınız. (Yazılı sınavdan 50 puan altında alan öğrenciler konuşma/dinleme sınavlarına katılamamışlar ve final notları oluşmamıştır. Final notlarından 50'nin altında kalan öğrenciler barajı geçememişlerdir. Öğrenciler sırasıyla Birim-Bölüm-Ad-Soyada göre alfabetik olarak sıralanmıştır.)

2016-2017 Erasmus Öğrenim Hareketliliği nihai öğrenim puanınız için tıklayınız. (Öğrenciler sırasıyla Birim-Bölüm-Ad-Soyada göre alfabetik olarak sıralanmıştır.) Güncellendi (10 Mart 16:15)

2015-2016 Erasmus Staj Hareketliliği nihai staj puanınız için tıklayınız. (Öğrenciler sırasıyla Birim-Bölüm-Ad-Soyada göre alfabetik olarak sıralanmıştır.) Güncellendi (10 Mart 16:15)

İTİRAZLAR HAKKINDA

İngilizce sınav sonucuna veya nihai öğrenim/staj puanına itirazda bulunmak isteyen öğrenciler, itirazlarını bir dilekçe ile en geç 11 Mart 2016 Cuma günü 17.00’a kadar Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı/Erasmus Koordinatörlüğü’ne bildirmelidirler. Belirtilen tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ TAKVİMİ

11 Mart 2016 Cuma

Öğrenciler, İngilizce sınav sonucuna veya nihai öğrenim/staj puanına 17.00ye kadar itiraz edebilirler.

15 Mart 2016 Salı

İtiraz sonrasında güncellenen liste web sayfamızda ilan edilir.

18 Mart 2016 Cuma

Tercihleri doğrultusunda yerleşen öğrencilerin listesi (asil ve yedek liste) web sayfamızda ilan edilir.

21-22 Mart 2016

Asil olarak yerleşen öğrencilerden hak kazandıkları yere gideceklerine dair katılım dilekçesi alınır.

24 Mart 2016 Perşembe

Yedekten yerleşen öğrencilerin listesi web sayfamızda ilan edilir.

24 - 25 Mart 2016

Yedekten yerleşen öğrencilerden hak kazandıkları yere gideceklerine dair katılım dilekçesi alınır.

28 Mart 2016 Pazartesi

Nihai liste web sayfamızda ilan edilir.

Gitmeye hak kazanan öğrencileri bilgilendirme amacıyla Nisan ayı içinde oryantasyon yapılacaktır. Detaylar daha sonra web sitemizden ilan edilecektir.