İtiraz Süreci Sonrası Güncellenen Nihai Puan Listesi ve Süreç Takvimi
  15 Mart 2016
Erasmus Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliklerine ait Nihai Puan Listeleri itiraz süreci sonrasında güncellenmiştir.

Not: Her 2 hareketliliğe başvuran öğrencilerin dikkatine!!! Birinci tercih ettiğiniz hareketliliğe yerleştirilmeniz durumunda 2. tercih ettiğiniz hareketlilikten 10 puan düşülecektir. Bu puan düşüşü yerleştirme yapılırken uygulanacaktır.

SÜREÇ TAKVİMİ

18 Mart 2016 Cuma

Tercihleri doğrultusunda yerleşen öğrencilerin listesi (asil ve yedek liste) web sayfamızda ilan edilir.

21-22 Mart 2016

Asil olarak yerleşen öğrencilerden hak kazandıkları yere gideceklerine dair katılım dilekçesi alınır.

24 Mart 2016 Perşembe

Yedekten yerleşen öğrencilerin listesi web sayfamızda ilan edilir.

24 - 25 Mart 2016

Yedekten yerleşen öğrencilerden hak kazandıkları yere gideceklerine dair katılım dilekçesi alınır.

28 Mart 2016 Pazartesi

Nihai liste web sayfamızda ilan edilir.

Gitmeye hak kazanan öğrencileri bilgilendirme amacıyla Nisan ayı içinde oryantasyon yapılacaktır. Detaylar daha sonra web sitemizden ilan edilecektir.

Koordinatörlüğümüz, işbu bildiriden sonra tespit edilen ve başvuru sahiplerinin puanlarını etkileyebilecek bilgilerde eksiklik/yanlışlık olması halinde düzeltme/güncelleme yapma hakkını saklı tutar.