Erasmus+ Personel Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır...
  11 Nisan 2016

2015-2016 Erasmus+ Personel Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır. Yerleştirmeler Ulusal Ajansın yayınladığı 2015 Yükseköğretim Kurumları İçin Uygulama El Kitabında yer alan ‘Seçim sürecinde daha önce personel hareketliliğinden faydalanmamış personele ve daha önce personel haraketliliğine dahil olmayan birimlere öncelik verilir’ ifadesine göre yapılmıştır. Buna göre yerleştirmeler daha önce faaliyetten faydalanmamış personeller arasında her fakülteye/yüksekokula eşit dağıtılmaya çalışılmıştır.

Yedek liste daha önce faaliyetten faydalanmamış personelden başlamak üzere her birim bazında puan sıralamasına göre belirlenmiştir. Asil listeden feragat eden adaylar olması durumunda 1. Yedek grubundan başlamak üzere adaylar faaliyetten faydalanabileceklerdir.

Ders Verme Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız

Eğitim Alma Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız

Asil olarak yerleşen adayların en geç 13 Nisan Çarşamba saat 16.00’a kadar katılım bildiren dilekçelerini Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı Erasmus Koordinatörlüğüne iletmeleri gerekmektedir. Dilekçe ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve yerlerine yedek adaylara bildirim yapılacaktır.

Ders Verme Hareketliliği Katılım Dilekçesi için tıklayınız

Eğitim Alma Hareketliliği Katılım Dilekçesi için tıklayınız

Detaylı bilgi için Erasmus Koordinatörlüğü, Uzm. Betül Mete ile görüşebilirsiniz. (10081/814)

Koordinatörlüğümüz, işbu bildirimden sonra tespit edilen ve başvuru sahiplerinin puanlamalarını etkileyebilecek bilgilerde eksiklik/yanlışlık olması halinde düzeltme/güncelleme hakkını saklı tutar.