Abdullah Gül Üniversitesi yürütücülüğündeki staj konsorsiyumu kapsamında Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği kontenjanları...
  16 Şubat 2017
Abdullah Gül Üniversitesi'nin yürütücüsü olduğu Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Kayseri Ticaret Odası'nın ortak olduğu staj konsorsiyumu kapsamında 5 personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında hareketlilik faaliyeti gerçekleştirecektir. Bu sayıdan Erciyes Üniversitesi olarak 2 personel kontenjanımız bulunmaktadır. Abdullah Gül Üniversitesi kendi sitesinde ilana çıkmış bulunmaktadır. İlana erasmus.agu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Yapılan başvurular Abdullah Gül Üniversitesi'nin değerlendirme kriterlerine göre değerlendirilecek olup, başvuru sırasında istenen davet mektubu Erciyes Üniversitesi mensuplarından istenmeyecektir. Hak kazanıldığı takdirde belirli bir süre tanınıp, bu süre zarfında davet mektubu getirmeleri beklenecektir. Seçim kriterlerinde Erciyes Üniversitesi personeline uygun olmayan hususlar olduğu takdirde Erciyes Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğümüzün de katkısıyla kriterler üniversite personellerimize uyarlanacaktır.
Hareketliliğe üniversitemizce Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği'ne başvurabilecek adayların yanısıra idari görevi bulunan öğretim üyelerimiz de başvurabilmektedir.