2017-2018 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları...
  17 Nisan 2017

2017-2018  akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği yedek katılım/feragat dilekçeleri sonrası öğrencilerin nihai yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Katılım bildiren tüm öğrenciler süreçle ilgili bilgilendirmeleri bu sayfa aracılığıyla takip sorumluluğundadır. Karşı kurumlara gönderilecek yerleştirme bilgilendirme e-postaları eş zamanlı olarak öğrenciye de gönderilecek olup öğrencilerin başvuru süreçleriyle ilgili karşı kurumdan kendilerine yapılacak bilgilendirme e-postasını beklemeleri gerekmektedir. Bu aşamada, ofis ilgili uzmanlarınca öğrenciler üniversitelerine göre gruplandırılarak başvuru belgelerini teslim etmek üzere randevu gün/saati duyurulacaktır. Başvuru dokümanlarıyla ilgili sunum site üzerinden yayınlanacak olup öğrencilerin incelemeleri beklenmektedir.

Koordinatörlüğümüz, işbu bildirimden sonra tespit edilen ve başvuru sahiplerinin puanlamalarını etkileyebilecek bilgilerde eksiklik/yanlışlık olması halinde düzeltme/güncelleme hakkını saklı tutar.