2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Bilgilendirme
  24 Nisan 2017

2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği süreci için yerleştirilmiş adayların karşı üniversitelere yerleştirme bildirimleri süreci başlamıştır. “Nomination” bilgilendirme e-postaları eş zamanlı olarak adayların online başvuru sırasında ve katılım dilekçelerinde ofise bildirdikleri e-posta adreslerine de yapılmaktadır.  E-posta hesaplarınızda istenmeyen posta klasörlerini düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayınız. E-posta adreslerinize yapılan bildirimleri okuduğunuz varsayılmaktadır.

Bundan sonraki aşamada üniversitelerin size başvuru süreci için bilgilendirme yapması beklenmektedir.

Sürecinizi yürüteceğiniz uzmanınızı öğrenmek için listeye bakınız. İlgili uzmanınızın başvuru belgelerinizi teslim almak üzere belirlediği randevu gün ve saatine özen göstererek hazırlıklarınızı tamamlamış halde ofiste olmanız beklenmektedir.

Uzman Pınar Öztaşkın e-posta: psahin@erciyes.edu.tr (Randevu tarihini kontrol ediniz.)

Uzman Neslihan Seçkiner e-posta: neslihank@erciyes.edu.tr ( Randevu tarihini kontrol ediniz.)

Uzman Ümran Işık e-posta: umran@erciyes.edu.tr