2018-2019 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları...
  17 Nisan 2018

2018-2019  akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği yedek katılım/feragat dilekçeleri sonrası öğrencilerin nihai yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Katılım bildiren tüm öğrenciler süreçle ilgili bilgilendirmeleri bu sayfa aracılığıyla takip sorumluluğundadır. Karşı kurumlara gönderilecek yerleştirme bilgilendirme e-postaları eş zamanlı olarak öğrenciye de gönderilecek olup öğrencilerin başvuru süreçleriyle ilgili karşı kurumdan kendilerine yapılacak bilgilendirme e-postasını beklemeleri gerekmektedir. Bu aşamada, ofis ilgili uzmanlarınca öğrenciler üniversitelerine göre gruplandırılarak başvuru belgelerini teslim etmek üzere randevu gün/saati duyurulacaktır. Başvuru dokümanlarıyla ilgili sunum site üzerinden yayınlanacak olup öğrencilerin incelemeleri beklenmektedir.

Bu listenin son halidir. Bu listenin sonrasında yerleşim yerlerinin değiştirilmesine yönelik talepler uygun olarak değerlendirilmeyecektir.

Koordinatörlüğümüz, işbu bildirimden sonra tespit edilen ve başvuru sahiplerinin puanlamalarını etkileyebilecek bilgilerde eksiklik/yanlışlık olması halinde düzeltme/güncelleme hakkını saklı tutar.