2018 Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır...
  19 Kasım 2018

Erasmus Programı kapsamında 2018 Proje Yılında Ders Verme Hareketliliğine katılmak isteyen Üniversitemiz Akademik Personeli için başvurular başlamıştır. Başvurular 19 Kasım – 03 Aralık tarihleri arasında alınacaktır.

2018 Proje yılı kapsamında tüm başvurular puanlarına göre sıralanarak tercihlere göre yerleştirme işlemi yapılacaktır. 1 ila 5 başvuru bulunan birimlerden en yüksek puana sahip 1 personel asil 2 personel ise yedek olarak seçilecektir. 6 ve üzeri başvuru bulunan birimlerden ise 2 personel asil 4 personel yedek olarak seçilecektir. Eğer bir birimden tek bir başvuru varsa ve bu kişi faaliyetten daha önce faydalanmış ise, bu kişi yedek olarak yerleştirilecek ve bütçe nispetinde faaliyetten faydalandırılacaktır. Faaliyetten faydalanacak olan adaylara ayrılan bütçe nispetinde sayılarda değişiklik olabilir.

Hareketlilikten faydalanmaya hak kazanan adayların faaliyetlerini 01 Mayıs 2020 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir. Ancak hak kazanan adaylar karşı kurumdan aldıkları davet mektuplarını 01 Mayıs 2019 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne ibraz etmek zorundadırlar. Davet mektubunu ibraz etmeyen adaylar haklarını kaybedecek ve yerine yedek adaylar yerleştirilecektir.

Adayların başvurularını gerçekleştirmeden önce ERASMUS+ Ders Verme Hareketliliğe ilişkin bilgileri ve başvuru sürecini detaylı bir şekilde okuması gerekmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kontenjan listesi için tıklayınız.

Başvuru dosyasında bulunması gereken belgeler:

• Başvuru Formu (Online başvuru formu doldurulduktan sonra çıktısı alınacak.)
  • Ders Verme Puan Çizelgesi (İndirmek için tıklayınız)
  • Dil Belgesi Kopyası
  • Lisansüstü Eğitim Diploması ya da Denklik Belgesi (Lisansüstü eğitimini yurtdışında veya yurt içinde %100 yabancı dilde eğitim veren kurumlarda tamamlayanlar için)

NOT: Yukarıdaki belgelerden her hangi birinin eksik olması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.

Başvuru tarihleri

Başvurular, bir dosya halinde, 03 Aralık 2018, Pazartesi günü saat 17.00’e kadar ilgili Bölüm/Birim Erasmus Temsilcisine yapılacaktır.

Bölüm Erasmus Temsilcilerinin Dikkatine;

Bölüm/ Birim Erasmus Temsilcilerinin 04 Aralık 2018, Salı günü saat 17.00’a kadar kendilerinde toplanan başvuruları inceleyip aşağıda yer alan üst yazıyla ilgili Bölüm Başkanlıklarına iletmeleri gerekmektedir.

Bölüm Başkanlığı’na iletilecek üst yazı için tıklayınız.

ONLINE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ... (On-line başvuru sistemi 03 Aralık 2018 Pazartesi günü, saat 17.00’da kapanacaktır.)