Abdullah Gul Universitesi yurutculugundeki staj konsorsiyumu kapsaminda Erasmus+ Personel Hareketliligi ilani...
  05 Nisan 2019
?niversitemizin Abdullah Gul Universitesi, Nuh Naci Yazgan Universitesi, Sabanci Universitesi, Kayseri Sanayi Odasi ve Kayseri Ticaret Odasi ile yuruttugu staj konsorsiyumu kapsaminda 1 kisilik personel hareketliligi kontenjani bulunmaktadir. Ilgilenen personellerin Abdullah Gul Universitesi tarafindan paylasilan asagidaki ilani dikkatli bir sekilde okuyup basvurmalari gerekmektedir.

The Call for Training Staff Mobility is now published.

There is one extra quota from AGU Consortium Project and the mobility should end before 20 May 2019.

The application will be open from 25 March 2019 to 15 April 2019.

All teaching and administrative staff who wish to take part in Training Staff mobility should send, via e-mail, application form,  invitation letter, work plans, the names of the partner institution and the academic unit they wish to visit, and the expected dates of their mobility, to erasmus@agu.edu.tr no later than April 15, 2019, 17:00.

For any further information: erasmus@agu.edu.tr