Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır...
  25 Aralık 2019

Erasmus Programı kapsamında 2019 Proje Yılında Ders Verme Hareketliliğine katılmak isteyen Üniversitemiz Akademik Personeli için başvurular başlamıştır. Başvurular 25 Aralık 2019 – 13 Ocak 2020 tarihleri arasında alınacaktır.

2019 Proje yılı kapsamında tüm başvurular puanlarına göre sıralanarak tercihlere göre yerleştirme işlemi yapılacaktır. 1 ila 5 başvuru bulunan birimlerden en yüksek puana sahip 1 personel asil 2 personel ise yedek olarak seçilecektir. 6 ve üzeri başvuru bulunan birimlerden ise 2 personel asil 4 personel yedek olarak seçilecektir. Eğer bir birimden tek bir başvuru varsa ve bu kişi faaliyetten daha önce faydalanmış ise, bu kişi yedek olarak yerleştirilecek ve daha önce faydalanmayan başvuru sahipleri yerleştirildikten sonra bütçe nispetinde faaliyetten faydalandırılacaktır.

Hareketlilikten faydalanmaya hak kazanan adayların faaliyetlerini 31 Mayıs 2021 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir. Ancak hak kazanan adaylar karşı kurumdan aldıkları davet mektuplarını 01 Haziran 2020 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne ibraz etmek zorundadırlar. Davet mektubunu ibraz etmeyen adaylar haklarını kaybedecek ve yerine yedek adaylar yerleştirilecektir.

Adayların başvurularını gerçekleştirmeden önce ERASMUS+ Ders Verme Hareketliliğe ilişkin bilgileri ve başvuru sürecini detaylı bir şekilde okuması gerekmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kontenjan listesi için tıklayınız.

Online Başvuru sırasında sisteme yüklenecek belgeler:

• Ders Verme Puan Çizelgesi (İndirmek için tıklayınız) (ZORUNLU BELGE)
  • Dil Belgesi Kopyası (ZORUNLU BELGE)
  • Ders Verme Puan Çizelgesinde belirtildiyse Engellilik Durumu (ZORUNLU OLMAYAN BELGE)
  • Ders Verme Puan Çizelgesinde belirtildiyse Gazi veya Gazi/Şehit Yakınlığı Durumu (ZORUNLU OLMAYAN BELGE)

Başvuru tarihleri

Başvurular 25 Aralık 2019 – 13 Ocak 2020 tarihleri arasında alınacaktır.

ONLINE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ... (On-line başvuru sistemi 13 Ocak 2020, Pazartesi günü saat 17.00’da kapanacaktır.)

Başvuru sistemimizin nasıl işlediğine yönelik bir video hazırlanmıştır. Başvuru yapmadan önce izlemeniz tavsiye edilmektedir. Videoyu izlemek için tıklayınız.