2013-2014 Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları...
  26 Mart 2014

Başvuran öğrenciler, GANO(%55) ve İngilizce dil puanlarının(%45) ortalaması alınarak tercihleri doğrultusunda seçilmişlerdir. Seçim işlemi yapılırken daha önce Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmamış öğrencilere birincil sırada öncelik verilmiştir. Başvuru sırasında davet mektubu getiren öğrencilere ise birincil öncelik sıralaması üzerinden kendi aralarında ikincil bir öncelik tanınmıştır. Seçim yapılırken İngilizce dil puanı 50’nin altında olan öğrenciler değerlendirmeye alınmamıştır.

Faaliyetten faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin bu hakları kullanıp kullanmayacaklarını 28 Mart 2014 Cuma günü saat 17.00’a kadar Katılım ya da Feragat dilekçesi ile Uluslararası Ofis Başkanlığına bildirmeleri gerekmektedir.  Bu tarihe kadar dilekçe getirmeyen öğrenciler, kazandıkları hakkı kaybedeceklerdir.

Haklarından feragat eden öğrenciler olması durumunda, sırasıyla Yedek olarak ilan edilen öğrenciler 31 Mart 2014 tarihinde asil listeye atanarak yeniden ilan edilecektir.

2013-2014 Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Katılım Dilekçesi için tıklayınız

Feragat Dilekçesi için tıklayınız

Güncel duyuru ve haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.  www.facebook.com/erciyeserasmus