2024-2025 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları...
  26 Nisan 2024

Koordinatörlüğümüze yapılan itirazlar neticesinde sistemden kaynaklanan eksik/fazla puan hesaplamalarına da rastlandığından tüm öğrencilerin özel puan detayları yeniden hesaplanmıştır. Oluşan yeni Nihai Puan Listesini tüm adayların incelemesi önerilmektedir. Öğrenci Staj Hareketliliği'ne başvuran adayların itiraz süreci sonrasında oluşan nihai puan listesine ulaşmak için tıklayınız. 

Öğrenci Staj Hareketliliği faaliyetinden faydalanmak üzere başvuruda bulunan öğrencilerin hak kazandı/yedek durumunu içeren liste için tıklayınız.

Kontenjan Dağılım Yöntemi ve Hibelendirme:

Tüm birimler kendi içlerinde puan bazlı sıralanarak varsa 2 kontenjan, en yüksek puandan başlanarak adaylar “Hak Kazandı” olarak belirlenmiştir. (Toplam 40 kişilik yerleştirmeye ulaşılmıştır.) “Hak Kazandı” olarak listelenen tüm öğrencilere 2 aylık hibe desteği sağlayacaktır. “Yedek” olarak listelenen tüm öğrencilerin Katılım/Feragat süreci sonunda* hibeli kontenjandan faydalanamamaları durumunda da hibesiz olarak Erasmus Staj Hareketliliğinden faydalanmaları mümkündür.

 

-          “Hak Kazandı” olarak belirlenen öğrencilerden başvuru sırasında sisteme davet mektubu yüklemiş olan olanların, Katılım veya Feragat Dilekçesini en geç 17.05.2024 Cuma günü saat 17.00’a kadar Erasmus Başvuru Portalına (https://turnaportal.ua.gov.tr) yüklemeleri gerekmektedir.

 

-          “Hak Kazandı” olarak belirlenen öğrencilerden başvuru sırasında davet mektubu yüklememiş olanların, Davet Mektubu & Katılım Dilekçelerini ya da Feragat Dilekçelerini Erasmus Başvuru Portalına (https://turnaportal.ua.gov.tr) yüklemeleri için 17.05.2024 Cuma günü saat 17.00’a kadar süreleri bulunmaktadır.

 

-          *Yedek” öğrenciler de 17.05.2024 Cuma günü saat 17.00’a kadar Erasmus Başvuru Portalına Davet Mektubu & Katılım Dilekçelerini yükleyebilirler. 17.05.2024 tarihinden sonra yapılacak değerlendirme sonucunda davet mektubu yüklememiş / feragat dilekçesi vermiş olan “Hak Kazandı” belirtilen öğrencilerin hibeleri, davet mektubu yüklemiş olan “Yedek”lere birim/puan sıralaması gözetilerek aktarılacaktır. Yedek öğrencilerin hibelendirilme durumu

 

Staj davet mektubunuzda hareketliliğin en geç 31.07.2025 tarihinde bitmiş olması gerekir.

 

Örnek davet mektubu için tıklayınız.

 

Staj Hareketliliği Katılım Beyanı Dilekçesi

Staj Hareketliliği Feragat Beyanı Dilekçesi

 

 

Web Tasarım Ajansı MEDYATÖR İNTERAKTİF
© 2021  ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ   Tüm Hakları Saklıdır.