AB Gençlik Konferansı Hakkında...
  03 Ekim 2011

AB Gençlik Konferans, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve British Council işbirliğinde, AB Bilgi Merkezleri?nin bulunduğu 19 ildeki üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenecek olan 3 etaptan oluşacak bir konferans dizisidir.

Her ilden seçilecek 7 öğrenci ?Türkiye?nin AB?deki, AB?nin Türkiye?deki İmajı? konulu AB Bölgesel Gençlik Konferanslarından birine katılacaklardır.  Başvuru formları, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve British Council tarafından değerlendirilecektir.

2011 Boğaziçi Konferansı teması olan ?Türkiye?nin AB?deki, AB?nin Türkiye?deki İmajı? konusuna Türkiye?deki gençlerin fikir katkısını alabilmek amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştirilecektir.  Boğaziçi Konferans temasına yönelik alanındaki uzmanların konuşmalarının arından katılımcılarla atölye çalışmaları yapılacaktır.

Bu çalışmaların sonuç, her ilden 4 öğrenci seçilecek ve bu 4 öğrenci Ekim ayında İstanbul?da düzenlenecek olan Ulusal Konferansa katılacaklardır.  Ulusal Konferansa katılmaya hak kazanan öğrenciler arasından belirlenen 4 kişi, grubu temsilin Boğaziçi Konferans?ına katılarak ?Türkiye?nin AB?deki, AB?nin Türkiye?deki İmajı? konulu sunumlarını yapacaklardır.

Bu konferansla ilgilenen öğrencilerimizin ekteki formu doldurup AB Bilgi Merkezi Koordinatörü, Pakize Bulut Hanım?a iletmelerini rica ederiz.

Detaylı bilgi için:

Pakize Bulut

AB Bilgi Merkezi Koordinatörü
Kayseri Ticaret Odası
Tel:  0352 222 45 28 (157)
E-Mail:  pbulut@kayserito.org.tr
Web