2011-2012 Erasmus Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır...
  14 Mart 2011

2011-2012 Erasmus Öğrenci Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

* 2011-2012 Erasmus Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği'nden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin kazandıkları bu hakkı;

doldurarak 21.03.2011 tarihine kadar bizzat Uluslararası Ofis Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekmektedir.

** Hakkından vazgeçen adayların yerine gerek görüldüğü takdirde yedek adaylar çağrılacaktır.

*** Hareketlilikten faydalanacak aday listesinin kesinleşmesinin ardından, adayları süreç ve evraklar hakkında bilgilendirmek amacıyla bir Erasmus Bilgilendirme Toplantısı yapılacak olup, yerleştirilen bütün adayların toplantıya katılması istenecektir. Toplantı tarihi, yeri ve saati ileri bir tarihte Uluslararası Ofis web sayfasından ilan edilecektir.