Erciyes Üniversitesi Avrupa Komisyonu Tarafından ‘Diploma Eki’ Etiketi İle Ödüllendirildi...
  09 Ocak 2014

AKTS/DE Kurumsal Koordinatörlüğü ve Uluslararası Ofis Başkanlığı işbirliği ile yürütülen özenli çalışmalar sonucunda üniversitemiz Diploma Eki Etiketi (Diploma Supplement Label) ile ödüllendirilmiştir.

Erciyes Üniversitesi, Uluslararası Ofis ve AKTS/DE Kurumsal Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen ve tüm üniversite çapında gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 1 Haziran 2013 tarihinde “Diploma Eki” için Türk Ulusal Ajansına müracaat edilmişti. Ön kontrolden geçen Diploma Eki Etiketi başvurumuz, daha sonra Türk Ulusal Ajansı tarafından nihai onay için Avrupa Komisyonu’na gönderildi.

Avrupa Komisyonu uzmanlarınca yapılan değerlendirmenin sonucunda 18 Aralık 2013 tarihinde Erciyes Üniversitesinin “Diploma Eki Etiketi"ni (Diploma Supplement Label)  almaya hak kazandığı açıklanmıştır.

“Diploma Eki Etiketi” belgesi, öğrencilerin diplomalarına ek olarak verilen tamamlayıcı nitelikte bir belge olup uluslararası akademik ve mesleki tanınırlığı destekleyen bir “mükemmellik” belgesidir.