2015-2016 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır...
  25 Şubat 2015
2015-2016 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır... Aşağıda detaylı bilgi ve başvuru linki bulunmaktadır. Başvurunuzu eksiksiz ve hatasız tamamlayabilmeniz için aşağıdaki belgeleri okumanız gerekmektedir. Daha fazla bilgi almak için Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı Erasmus Koordinatörlüğüne öğrenci görüşme saatleri içerisinde başvurabilirsiniz.
Not: Başvuru yapacak öğrenciler Erasmus dil puanı yerine hazırlık geçme ve muafiyet notlarını, ÖSYM yabancı dil sınav puanlarını ve Dış İlişkiler Ofisi yukarıda linki verilen geçmiş yabancı dil sınav puanlarını kullanabilirler. Detaylı bilgi için tıklayınız.

ONLINE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
(Başvuru sistemi 16 Mart 2015 saat 24:00'da kapanacaktır.)

Güncel duyuru ve haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.  www.facebook.com/erciyeserasmus