Erasmus+ Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği Yedekten Atama Sonuçları...
  24 Mart 2016

2016-2017 akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği asil yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Yedek yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği Katılım Dilekçesi
Öğrenim Hareketliliği Vazgeçme Dilekçesi

2015-2016 akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği asıl/yedek yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Staj Hareketliliği Katılım Dilekçesi
Staj Hareketliliği Vazgeçme Dilekçesi

Yedekten atanan adayların en geç 25.03.2015, Cuma günü saat: 16.30'a kadar katılım/feragat bildiren dilekçelerini Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı Erasmus Koordinatörlüğü'ne getirmeleri gerekmektedir. Dilekçe ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır.

Koordinatörlüğümüz, işbu bildirimden sonra tespit edilen ve başvuru sahiplerinin puanlamalarını etkileyebilecek bilgilerde eksiklik/yanlışlık olması halinde düzeltme/güncelleme hakkını saklı tutar.