2012-2013 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları Hakkında...
  29 Mart 2012

2012-2013 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Kazandıkları hakkı kullanmak isteyen öğrencilerin Katılım Beyan Dilekçesi, kullanmak istemeyen öğrencilerin ise Feragat Beyan Dilekçesi doldurarak en geç 3 Nisan 2012 Salı günü saat 17:00'a kadar Uluslararası Ofis Başkanlığı'na imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

Not 1: Yerleştirme işlemi yapılırken adayların online başvuru formunda belirttikleri tercihler esas alınmış olup, elle yapılan düzeltmeler dikkate alınmamıştır.

Not 2: Yerleşemeyen adaylar puan sırasına göre yedek olarak değerlendirilecektir. Katılım/Feragat sürecinin ardından asil listeye geçen yedek adaylar bilgilendirilecektir.

Not 3: Almanya ve Avusturya'ya gidecek öğrenciler için Uluslararası Ofis Başkanlığı tarafından Almanca kursu düzenlenecek olup katılmak isteyen öğrencilerin Katılım Beyanı Dilekçesinde bu hususu belirtmeleri gerekmektedir. Kurs, A1 ve A2 düzeyinde gerçekleştirilecek olup A1 düzeyini geçemeyenler A2 düzeyinde kursa devam edemeyeceklerdir. Almanca kursuna katılacak öğrenciler için 10 Nisan 2012 Salı günü saat 15:00'da ERSEM Binası Zemin Katında bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

A1 düzeyinin kurs süresi 100 saat; ücreti: 200 TL dir.
A2 düzeyinin kurs süresi 140 saat; ücreti: 300 TL dir. (Kurs ücretleri ERSEM tarafından tahsil edilecektir.)