2012 ? 2013 Erasmus Staj Hareketliliği?nden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin listesi için tıklayınız.
  02 Nisan 2013

2012 ? 2013 Erasmus Staj Hareketliliği?nden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Başvuran öğrenciler, Gano puanının %55'i ve İngilizce dil puanının %45'i olmak üzere ortalaması alınarak kontenjanımız nispetinde seçilmiştir. Yerleştirme sırasında staj puanı esas alınmıştır. İngilizce dil puanı 50'nin üstündeki öğrenciler Asil ve yedek olarak seçilmişlerdir. Olası bir kontenjan boş kalması durumuna karşılık olarak 1. aşama dil puanı 43 - 49* arasında olanlar 2. Yedek olarak listeye alınmışlardır. 

Faaliyetten faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin, bu haklarını kullanıp kullanmayacaklarını 17 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 17:00'a kadar katılım (davet mektubu ile birlikte) ya da feragat dilekçesi ile Uluslararası Ofis?e bildirmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar dilekçe getirmeyen öğrenciler, kazandıkları hakkı kaybedeceklerdir.

Katılım Dilekçesi için tıklayınız.

Feragat Dilekçesi için tıklayınız.

Not: Staj Faaliyetinden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin en geç 17 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 17:00'a kadar staj yapacakları işletmeden alacakları davet mektubunu Uluslararası Ofis Başkanlığı'na getirmeleri gerekmektedir. Davet mektubu getiremeyen öğrencilerin hakları, kazanan öğrencilerin bulunduğu listedeki sıralamaya göre sıradaki öğrenciye geçecektir. Yedek listede bulunan öğrencilerin faaliyetten faydalanabilmeleri için en geç 24 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 17:00'a kadar staj yapacakları işletmeden alacakları davet mektubunu Uluslararası Ofis Başkanlığı'na getirmeleri gerekmektedir. Bu yüzden yedek ve 2. yedek listede bulunan öğrencilerin takvim sıkışıklığı nedeniyle davet mektubu temin etmeleri sıkıntı olabileceğinden gerekli girişimlerini yapmalarını ve son tarihe kadar davet mektubunu hazır bulundurmalarını Uluslararası Ofis Başkanlığı olarak tavsiye etmekteyiz.

* Hak kazanan öğrenciler listesindeki dil puanı 1. aşama puanının 0,75 ile çarpılması sonucu elde edilmiştir. 43 - 49 puan aralığı listede 32,25 - 36,75 aralığı olarak görünmektedir.

Web Tasarım Ajansı MEDYATÖR İNTERAKTİF
© 2021  ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ   Tüm Hakları Saklıdır.