2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirmeleri Hakkında Önemli Duyuru...
  31 Mayıs 2023

Erasmus Öğrenim Hareketliliği yerleştirmeleriyle ilgili yaşanılan sorunlar, Ulusal Ajans Erasmus Portal yetkilileri ile görüşülmüş ve tercihlerin portal üzerinden yeniden alınmasına karar verilmiştir. Bu sebeple, Yabancı dil baraj puanını başarıyla geçmiş, “Kabul” durumundaki öğrenciler için portal sadece üniversite tercihlerini sisteme girmek üzere aktif hale getirilmiştir. Bütün öğrencilerin mevcut tercihleri sıfırlanmış olup, yeniden tercih yapmaları beklenmektedir. Başvurunuzun geçersiz sayılmaması için aşağıdaki belgede yer alan adımları izleyerek tercihlerinizi tekrar yapmanız gerekmektedir.

Tercih oluşturmada izlenmesi gereken adımlar için tıklayınız

Sistem 5 HAZİRAN 2023 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00’de kapanacaktır. Bu tarihe kadar tercihlerinizi tamamlamanızı rica ederiz.