2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Güncellenmiş Puan Sonuçları
  15 Mayıs 2023

Türkiye Ulusal Ajansı bünyesindeki Erasmus Başvuru Portalında yaşanan problemlerin giderilmesi sonrasında puanlamalarda değişiklikler olmuş ve Öğrenim / Staj puan listeleri şu şekilde güncellenmiştir:

1-       YDYO tarafından düzenlenen Erasmus+ Yabancı Dil Sınav puanınız için tıklayınız.  (Liste Öğrenci No sıralıdır.)

Not: Yabancı Dil Puanı hesaplaması şu şekildedir: YDP Puanı = (I. Aşama Puanı * 0,75) + (II. Aşama Puanı * 0,25)

YDP puanının en az 50 olması gerekmektedir. İlk aşamadan 50’nin altında alan öğrenciler ve ikinci aşamaya girmeyen öğrencilerin Yabancı Dil Puanları oluşmamış ve sonuçları listede “Ret” şeklinde belirtilmiştir.

2-       Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Nihai Öğrenim puanınız için tıklayınız.  (Liste sırasıyla Birim-Bölüm-TCKN sıralıdır)

Erasmus+ Staj Hareketliliği Nihai staj puanınız için tıklayınız.  (Liste sırasıyla Birim-Bölüm-TCKN sıralıdır)

Not: Öğrenim ve staj listelerinden yer alan “Nihai Puan” Gano ile Yabancı Dil Puanı ortalamaları alınarak oluşan puandır. Nihai Puanı etkileyen puan ilave/eksiltme durumlarını “Puan Detayları” sütunlarından inceleyebilirsiniz.

İTİRAZLAR HAKKINDA

Puanıyla ilgili itirazı olan öğrencilerin, itirazlarını imzalı bir dilekçe ile en geç 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 17.00'a kadar erasmus@erciyes.edu.tr adresimize e-mail eki olarak göndermeleri gerekmektedir. Elden dilekçe yöntemiyle ofise yapılan itirazlar kabul edilmeyecektir. Belirtilen tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

SÜREÇ TAKVİMİ

15 – 17 Mayıs

Nihai Puan İlanı ve İtiraz Süreci

22 Mayıs

İtirazlar sonrası güncellenen Nihai Puan İlanı

Not: YERLEŞTİRME SONUÇLARINI KAPSAYAN SÜREÇ TAKVİMİ, 22 MAYIS’TAN SONRA AÇIKLANACAKTIR.