2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Hak Kazandı ve Yedek Sonuçları Açıklanmıştır...
  25 Mayıs 2023

Öğrenci Staj Hareketliliği faaliyetinden faydalanmak üzere başvuruda bulunan öğrencilerin hak kazandı/yedek durumunu içeren liste için tıklayınız.

-          “Hak Kazandı (Hibeli)” olarak belirlenen öğrencilerden başvurular kapandıktan sonra davet mektubu edinmiş olanların, Davet Mektubu ile birlikte Katılım veya Feragat Dilekçesini en geç 31.05.2023 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar Erasmus Başvuru Portalına yüklemeleri gerekmektedir.

-          Başvuru sırasında sisteme davet mektubu yüklemiş olan öğrencilerin, Katılım veya Feragat Dilekçesini en geç 31.05.2023 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar Erasmus Başvuru Portalına yüklemeleri gerekmektedir.

-          “Hak Kazandı (Hibeli)” olarak belirlenen öğrencilerden davet mektubu henüz edinememiş olanların, Davet Mektubu edinip Katılım veya Feragat Dilekçesiyle birlikte Erasmus Başvuru Portalına yüklemeleri için 15.06.2023 Perşembe günü saat 17.00’a kadar süreleri bulunmaktadır.

-          Yedek” öğrenciler de 15.06.2023 Perşembe günü saat 17.00’a kadar Erasmus Başvuru Portalına Davet Mektubu yükleyebilirler. 15 Haziran 2023 tarihinden sonrası yapılacak değerlendirme sonucunda davet mektubu yüklememiş “Kazandı” belirtilen adayların kontenjanları, davet mektubu yüklemiş olan “Yedek”lere birim/puan sıralaması gözetilerek aktarılacaktır.

Staj davet mektubunuzda hareketliliğin en geç 31.07.2024 tarihinde bitmiş olması gerekir. Örnek davet mektubu için tıklayınız.

Staj Hareketliliği Katılım Beyanı Dilekçesi

Staj Hareketliliği Feragat Beyanı Dilekçesi

!!! Erasmus Başvuru Portalı Belge Yükleme Adımları için tıklayınız !!!

Staj Hareketliliğinin Bütçelendirildiği Projeler:

2021, 2022 ve 2023 Proje yılları KA131 Erasmus+ Staj Hareketliliği.

2021 ve 2022 Proje yılı KA130 Erasmus+ Staj Konsorsiyumu (Abdullah Gül Üniversitesi yürütücülüğünde Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası’nın bulunduğu).

2021 Proje yılı KA130 Erasmus+ Araştırma Üniversiteleri Staj Konsorsiyumu (Erciyes Üniversitesi yürütücülüğünde Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Erciyes Teknopark Aş.nin bulunduğu).

Kontenjan Dağılım Yöntemi ve Hibelendirme:

Tüm birimler kendi içlerinde puan bazlı sıralanarak varsa 4 kontenjan, en yüksek puandan başlanarak adaylar “Hak Kazandı (Hibeli)” olarak belirlenmiştir. (Toplam 85 kişilik yerleştirmeye ulaşılmıştır.)

Koordinatörlüğümüz bütçenin verimli kullanımı amacıyla her öğrenciye 2 aylık hibe desteği sağlayacaktır.