2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Yedek Yerleştirme Sonuçları...
  20 Haziran 2023

25.05.2023 tarihli ilanımızda belirtildiği üzere, “Hak Kazandı (Hibeli)” olarak belirlenen öğrencilerden Davet Mektubu yüklemeyenlerin yerine, Yedek” öğrenciler arasından Davet Mektubu yüklemiş olanlar yerleştirilmiştir. Listeyi ve ilgili uzmanı görmek için tıklayınız.

Erasmus Başvuru Portal sistemine Katılım Dilekçesi yüklemeyen öğrencilerin bu belgeyi en kısa sürede yüklemeleri gerekmektedir.

Yedek listesinde kalıp hibesiz şekilde Erasmus Staj Hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, Öğr.Gör.Ezgi Çelebi’ye (ezgicelebi@erciyes.edu.tr) taleplerini iletebilirler.  

Staj Hareketliliği Katılım Beyanı Dilekçesi

Staj Hareketliliği Feragat Beyanı Dilekçesi

 

Not: Birimlerden (Fakülte/Enstitü) artan kontenjanlar öncelikle aynı birim içindeki yedek öğrencilerin puan sıralaması gözetilerek kullanılmıştır. Yedek öğrencisi bulunmayan birimlerin kontenjanı ise başvuran tüm öğrencilerin puana göre sıralanması ve her birime birer kontenjan verilmesi şeklinde aktarılmıştır.

 

Staj Hareketliliğinin Bütçelendirildiği Projeler:

2021, 2022 ve 2023 Proje yılları KA131 Erasmus+ Staj Hareketliliği.

2021 ve 2022 Proje yılı KA130 Erasmus+ Staj Konsorsiyumu (Abdullah Gül Üniversitesi yürütücülüğünde Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası’nın bulunduğu).

2021 Proje yılı KA130 Erasmus+ Araştırma Üniversiteleri Staj Konsorsiyumu (Erciyes Üniversitesi yürütücülüğünde Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Erciyes Teknopark Aş.nin bulunduğu).

Kontenjan Dağılım Yöntemi ve Hibelendirme:

Tüm birimler kendi içlerinde puan bazlı sıralanarak varsa 4 kontenjan, en yüksek puandan başlanarak adaylar “Hak Kazandı (Hibeli)” olarak belirlenmiştir. (Toplam 85 kişilik yerleştirmeye ulaşılmıştır.)

Koordinatörlüğümüz bütçenin verimli kullanımı amacıyla her öğrenciye 2 aylık hibe desteği sağlayacaktır.

Web Tasarım Ajansı MEDYATÖR İNTERAKTİF
© 2021  ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ   Tüm Hakları Saklıdır.