2023-2024 Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği yerleştirme sonuçları...
  08 Haziran 2023

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:

 

Hak kazanan adayların en geç 13.06.2023 Salı günü saat 15.00’a kadar Katılım/Feragat bildiren dilekçelerini, başvuru portalına yüklemesi gerekmektedir. Hak kazanan adayların Katılım Dilekçelerinde dönem bilgisi seçerken yerleştiği üniversitenin başvuru tarihlerini kontrol etmesi gerekmektedir.

 

Bu tarihe kadar bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır. İlan edilen listede hak kazanan adayların bilgileri mevcuttur, yerleşemeyen adaylar başvuru portalı üzerinden durum bilgilerini inceleyebilirler. Yedek yerleştirme yapılmayacaktır.

 

Öğrencilerimizin yerleştiği üniversite dışında başka bir tercihe değişiklik yapması, hak kazanan başka bir öğrenci ile becayiş yöntemiyle yer değiştirmesi yönündeki talepleri ONAYLANMAYACAKTIR.

 

Gitmeye hak kazanan öğrencilere yönelik olarak evrak süreçleri hakkında duyurular web sitemiz üzerinden yapılacaktır. Hak kazanan öğrenciler duyurularımızı takip etmek sorumluluğundadır.

 

Uzman dağılımı websitemiz üzerinden ilan edilecektir.

 

!!! Erasmus Başvuru Portalı Belge Yükleme Adımları için tıklayınız !!!

 

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvuranların Yerleştirme Sonuçlarını içeren liste için tıklayınız.

 

Öğrenim Hareketliliği Katılım Dilekçesi

Öğrenim Hareketliliği Feragat Dilekçesi

Web Tasarım Ajansı MEDYATÖR İNTERAKTİF
© 2021  ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ   Tüm Hakları Saklıdır.