Avrupa Gençlik Haftası kapsamında Eurodesk gençlik çalışmalarını bilgilendirme toplantısı...
  07 Mayıs 2014

AB Bakanlığı'nca Eurodesk Temas Noktası ilan edilen Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Kayseri'de faaliyet gösteren 4 Eurodesk temas noktasından biridir. Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Avrupa Gençlik Haftası kapsamında tüm Eurodesk temas noktalarınca gençlere, gençlik çalışmalarına yönelik bilgilendirme yapılmaktadır. Bu bağlamda Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ve Dış İlişkiler Ofisi'nin katkılarıyla 08 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 14:00'de Mühendislik Fakültesi F Blok Konferans Salonunda bir bilgilendirme aktivitesi yapılacaktır.

Bu bilgilendirmede kurum irtibat kişisi Serdar ARSLAN tarafından bir sunum yapılacak olup sunumun içeriği şu şekildedir :

1.       Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın tanıtımı, kişisel bilgiler

2.       AB Bakanlığı ve Ulusal Ajans hakkında bilgi

3.       Eurodesk nedir? Avrupa Fırsatları’ndan nasıl yararlanılabilir.

4.       AB Gönüllülük Hareketi

5.       Türkiye’de Eurodesk Faaliyetleri