Erasmus+ Ogrenci Ogrenim Hareketliligi Yedek Yerlestirme Sonuclari...
  18 Nisan 2019

2019-2020  akademik yili Erasmus+ Ogrenci Ogrenim Hareketliligi yedek ogrencilerin yerlestirme sonuclari icin tiklayiniz.

Yedekten atanan adaylarin en gec 22.04.2019, Pazartesi gunu saat:11.30'a kadar katilim/feragat bildiren dilekcelerini Dis �liskiler Ofisi Baskanligi Erasmus Koordinatorlugu'ne getirmeleri gerekmektedir. Dilekce ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarini kaybetmis olacaklar ve sonraki Erasmus+ basvuru sureclerinde -10 puan ceza uygulamasina tabi tutulacaklardir.

Ogrenim Hareketliligi Katilim Dilekcesi

Ogrenim Hareketliligi Vazgecme Dilekcesi

Surec takvimi

22 Nisan 2019 Pazartesi Saat 11:30a kadar

Yedekten yerlesen ogrencilerden hak kazandiklari universiteye gidip gitmeyecegine dair katilim/feragat dilekcesi alinir.

22 Nisan 2019

Nihai liste web sayfamizda ilan edilir.

Gitmeye hak kazanan ogrencilere yonelik olarak evrak surecleri hakkinda duyurular web sitemiz uzerinden yapilacaktir. Hak kazanan ogrenciler duyurularimizi takip sorumlulugundadir.

Yerlestirilmis tum ogrenciler surecle ilgili bilgilendirmeleri bu sayfa ve/veya e-posta adresleri araciligiyla takip sorumlulugundadir.

Karsi kurumlara gonderilecek yerlestirme bilgilendirme e-postalari es zamanli olarak ogrenciye de gonderilecek olup ogrencilerin basvuru surecleriyle ilgili karsi kurumdan kendilerine yapilacak bilgilendirme e-postasini beklemeleri gerekmektedir.

Bu asamada, ofis ilgili uzmanlarinca ogrenciler universitelerine gore gruplandirilarak basvuru belgelerini teslim etmek uzere randevu gun/saati duyurulacaktir.