2020-2021 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yedek Yerleştirme Sonrası Oluşan Nihai Yerleştirme Listesi
  17 Ağustos 2020

2020-2021  akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği yedek katılım/feragat dilekçeleri sonrası öğrencilerin nihai yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Katılım bildiren tüm öğrenciler süreçle ilgili bilgilendirmeleri bu sayfa, Kion sistemi (int.erciyes.edu.tr) ve/veya e-posta adresleri aracılığıyla takip sorumluluğundadır. (Erasmus Koordinatörlüğü’nde sürecinize danışmanlık edecek hocalarınızın belirlenmesi, başvuru dokümanlarının teslimi, vb. bilgilendirmeler sonraki aşamalarda bu kanallar aracılığıyla yapılacaktır.)

Karşı kurumlara gönderilecek yerleştirme bilgilendirme e-postaları eş zamanlı olarak öğrenciye de gönderilecek olup öğrencilerin başvuru süreçleriyle ilgili karsı kurumdan kendilerine yapılacak bilgilendirme e-postasını beklemeleri gerekmektedir.

Bu listenin son halidir. Bu listenin sonrasında yerleşim yerlerinin değiştirilmesine yönelik talepler uygun olarak değerlendirilmeyecektir.

İlk ve yedek yerleştirme süreçlerinde, verilen son tarihe kadar katılım/feragat bildiriminde bulunmamış adaylar haklarından vazgeçmiş sayılmışlardır ve sistemde/listede “Feragat Etti (Yasal Süre Dışında)” olarak belirtilmişlerdir. Bu adaylar, ilanımızda belirtildiği gibi sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde (-10) puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır. Liste için tıklayınız.