2016-2017 Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır...
  24 Şubat 2017

2016-2017 Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Yerleştirmeler Ulusal Ajansın yayınladığı 2016 Yükseköğretim Kurumları için Uygulama El Kitabında yer alan kriterler göz önünde bulundurularak yapılmıştır. Mevcut 6 kontenjan 3 idari personel, 3 akademik personel olmak üzere ikiye bölünmüştür. Buna göre başvuran adaylar idari personel ve akademik personel olmak üzere puan durumuna göre sıralanmış, her birime maksimum 1 asil ve 2 yedek olacak şekilde yerleştirilmiştir. Yerleştirme esnasında aynı puana sahip olan adaylar arasında ERÜ’de hizmet yılı fazla olan adaylara öncelik verilmiştir.

Asil olarak yerleşip faaliyetten faydalanmayan adaylar yerine yedekler puan sıralamasına göre faaliyetten faydalanmak üzere çağırılacaklardır.

 

Eğitim Alma Hareketliliği – Akademik Personel Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız…

Eğitim Alma Hareketliliği – İdari Personel Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız…

 

Asil olarak yerleşen adayların en geç 27 Şubat Pazartesi saat 16.00’a kadar katılım bildiren dilekçelerini Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı Erasmus Koordinatörlüğüne iletmeleri gerekmektedir. Dilekçe ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve yerlerine yedek adaylara bildirim yapılacaktır. 

Eğitim Alma Hareketliliği Katılım Dilekçesi için tıklayınız…

 

Detaylı bilgi için Erasmus Koordinatörlüğü, Uzm. Betül Mete ile görüşebilirsiniz. (10081/814)

 

Koordinatörlüğümüz, işbu bildirimden sonra tespit edilen ve başvuru sahiplerinin puanlamalarını etkileyebilecek bilgilerde eksiklik/yanlışlık olması halinde düzeltme/güncelleme hakkını saklı tutar.

 

Web Tasarım Ajansı MEDYATÖR İNTERAKTİF
© 2021  ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ   Tüm Hakları Saklıdır.