2021-2022 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Bahar Dönemi Yerleştirme Sonuçları...
  05 Ekim 2021

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği bahar dönemi yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği Katilim Dilekçesi

Öğrenim Hareketliliği Vazgeçme Dilekçesi

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:

Hak kazanan adayların en geç 07.10.2021 Perşembe günü saat 23.59’a kadar katılım/vazgeçme bildiren dilekçelerini, başvuru sırasında kullandıkları hesaplarına giriş yaparak sisteme yüklemesi gerekmektedir. http://int.erciyes.edu.tr

Bu tarihe kadar bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır.

AÇIKLAMALAR

Öğrencilerin tercih sıralamasına göre toplam 61 öğrenci yerleştirilmiştir.

Hareketliliğe hak kazanan öğrenci sayısının (güz ve bahar) yüksek olması nedeniyle kontenjan boş olsa dahi öğrencimizin yerleştirildiği üniversite dışında başka bir tercihine değişiklik yapılması yönündeki talepleri onaylanmayacaktır.

Başvuruya açık olan üniversitelerin son başvuru tarihleri yaklaştığı için yedek yerleştirme yapılmayacaktır.

08.10.2021 tarihinde nihai liste ve sorumlu uzman dağılımı web sayfamızda ilan edilecektir.

Gitmeye hak kazanan öğrencilere yönelik olarak evrak süreçleri hakkında duyurular web sitemiz üzerinden yapılacaktır. Hak kazanan öğrenciler duyurularımızı takip etmek sorumluluğundadır.