2022-2023 Akademik Dönem Erasmus Öğrenci Hareketliliği İlan Takvimi...
  16 Şubat 2022

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvuruları 24.02.2022 tarihinde açılacak olup başvurular web sitemiz üzerinden KION sistemi aracılığıyla online olarak yapılacaktır.

İlgili ilan dönemi için Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yüzyüze yapılacak olan Erasmus Dil Sınavı takvimi şu şekildedir:

18 Mart 2022 – İngilizce Sınav Birinci Aşama (Yazılı)

25 Mart 2022 – İngilizce Sınav İkinci Aşama (Sözlü)

İlan başvuru şartları hakkında sorularınız için ilanı beklemeniz ve ilanda yer alacak dokümanlarını okuyup incelemeniz gerekmektedir. E-posta yoluyla yöneltilen sorular yanıtlanmayacaktır.

Not: Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılacak olan Erasmus Dil Sınavı yüzyüze olduğu için geçmiş yıllarda yapılan online Erasmus Dil Sınavı puanları kabul edilmeyecektir. Belirtilen sınav tarihlerinde Kayseri’de bulunamayacak öğrenciler, ÖSYM tarafından eşdeğerliği kabul edilen sınav türlerinden 50 puan barajının üstünde olan ve geçerliliği devam eden puanlarını kullanabileceklerdir.