2022-2023 Erasmus Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır...
  08 Nisan 2022

Üniversitemiz, 2020 Proje Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği ve  Erciyes Üniversitesi - Abdullah Gül Üniversitesi  - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi- Sabancı Üniversitesi - Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası'nın bulunduğu konsorsiyum kontenjanları kapsamında Öğrenci Staj Hareketliliği faaliyetinden faydalanmak üzere başvuruda bulunan öğrencilerin kazandı/ yedek durumunu içeren liste için tıklayınız.


Başvuru ilanında belirtilen 85 kontenjan aşağıdaki yöntemle dağıtılmıştır:

Tüm birimler kendi içlerinde puan bazlı sıralanarak varsa 5 kontenjan, en yüksek puandan başlanarak adaylar “Kazandı” olarak belirlenmiştir. (Toplam 80 kişilik yerleştirmeye ulaşılmıştır.)

5 kişiden daha az başvurusu bulunan birimlerden kalan toplam 5 kontenjan ise, farklı birimlerden olmak üzere en yüksek puanlı ilk 5 adaya dağıtılmıştır.

Kazandı olarak belirlenen adayların en geç 16.05.2022 Pazartesi günü saat: 23.59'a kadar davet mektupları ve katılım dilekçelerini ya da feragat bildiren dilekçelerini, başvuru sırasında kullandıkları hesaplarına giriş yaparak, sistemde ilgili alana yüklemesi gerekmektedir. http://int.erciyes.edu.tr/Account/Login.aspx?pId=2035&ReturnUrl=%2F

 

Staj davet mektubunuzda hareketliliğin en geç 31.05.2023 tarihinde bitmiş olması gerekir. Örnek davet mektubu için tıklayınız.

 

Staj Hareketliliği Katılım Beyanı Dilekçesi

Staj Hareketliliği Feragat Beyanı Dilekçesi

 

Yerleştirme sonucunda “Kazandı” belirlenen adayların yanı sıra yedek adaylar da varsa davet mektubu yükleyebilirler.

16 Mayıs sonrasında yapılacak değerlendirme sonucunda davet mektubu yüklememiş “Kazandı” belirtilen adayların kontenjanları davet mektubu yüklemiş olan yedeklere bölüm/puan sıralaması gözetilerek aktarılacaktır.

 

Web Tasarım Ajansı MEDYATÖR İNTERAKTİF
© 2021  ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ   Tüm Hakları Saklıdır.