2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Puan Sonuçları...
  26 Nisan 2023

Erasmus+ Yabancı Dil Sınav puanınız için tıklayınız. (Liste Öğrenci No sıralıdır.)

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Nihai Öğrenim puanınız için tıklayınız.  (Liste sırasıyla Birim-Bölüm-TCKN sıralıdır)

Erasmus+ Staj Hareketliliği Nihai staj puanınız için tıklayınız.  (Liste sırasıyla Birim-Bölüm-TCKN sıralıdır)

İTİRAZLAR HAKKINDA

Yabancı Dil Sınavı, Nihai Öğrenim/Staj puanına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerin, itirazlarını bir dilekçe ile en geç 27 Nisan 2023 Perşembe günü saat 17.00'a kadar erasmus@erciyes.edu.tr adresimize e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Elden dilekçe yöntemiyle ofise yapılan itirazlar kabul edilmeyecektir. Belirtilen tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.