2024-2025 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Yedek Yerleştirme Sonuçları ve Uzman Dağılımı
  24 Mayıs 2024

26.04.2024 tarihli ilanımızda belirtildiği üzere, “Hak Kazandı (Hibeli)” olarak belirlenen öğrencilerden Davet Mektubu yüklemeyenlerin yerine, Yedek” öğrenciler arasından Davet Mektubu yüklemiş olanlar yerleştirilmiştir. Listeyi ve ilgili uzmanı görmek için tıklayınız.

Hibesiz şekilde Erasmus Staj Hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, Uzm. Yeşim Cerit’e (yesimcerit@erciyes.edu.tr) taleplerini iletebilirler.

Not: Birimlerden (Fakülte/Enstitü) hibeli hak kazanıp feragat yükleyen/bildirimde bulunmayan öğrencilerin yerine öncelikle aynı birim içindeki yedek öğrencilerden davet mektubu yükleyen öğrenciler yerleştirilmiştir. Davet mektubu yükleyen yedek öğrencisi bulunmayan birimlerin kontenjanı ise başvuran tüm öğrencilerden en yüksek puana sahip öğrenciye verilmiştir.

Erasmus+ Staj Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin süreçlerini yönetecek uzmanların bilgileri aşağıda verilmiştir;

Uzm. Yeşim CERİT

yesimcerit@erciyes.edu.tr

Uzm. Fatma YILDIRIM SADE

fatmayildirim@erciyes.edu.tr

Hocalarınız, sizlere tanışma e-postası gönderecek ve süreçle ilgili detaylı bilgi paylaşacaklardır. Bunun için hocalarınızın e-posta adreslerini güvenli kişilerinize ekleyerek yapılan bilgilendirmelerin spam/junk/istenmeyen gibi posta klasörlerine düşmesini engelleyebilirsiniz. E-posta adreslerinize yapılan bildirimleri okuduğunuz varsayılmaktadır.

Hibesiz Adayların dikkatine: Hibeli adaylardan hakkından faydalanamayan öğrenciler olması ve/veya bütçe arttırımı olması durumunda hibesiz hak kazanan öğrenciler puan sıralamasına göre birim gözetilerek hibelendirilebilecektir.