2024-2025 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Staj ve Öğrenim Hareketliliği Nihai Puan Listeleri
  19 Nisan 2024

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Nihai Öğrenim puanınız için tıklayınız.  (Liste TCKN sıralıdır)

Erasmus+ Staj Hareketliliği Nihai Staj puanınız için tıklayınız.  (Liste TCKN sıralıdır)

Not: Bir önceki ilanımızda duyurulmuş olan Erasmus EN Sınavından başarısız olan öğrencilerin nihai puanları oluşmadığından listelerde yer almamaktadır.

Nihai Puana İtiraz Süreci

Nihai Puanına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerin, itiraz dilekçesini en geç 24 Nisan 2024 Çarşamba günü saat12.00'a kadar erasmus@erciyes.edu.tr adresimize e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir. Elden dilekçe yöntemiyle ofise yapılan itirazlar kabul edilmeyecektir. Belirtilen tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Not: Öğrenim ve staj listelerinden yer alan “Nihai Puan” Gano ile Yabancı Dil Puanı ortalamaları alınarak oluşan puandır. Nihai Puanı etkileyen puan ilave/eksiltme durumlarını “Puan Detayları” sütunlarından inceleyebilirsiniz.

Nihai puanlar esas alınarak tercihler ve kontenjanlar doğrultusunda yerleştirme yapılacaktır.